Skip to main content

Onze kennis
Uitgelicht

Signify NatureConnect verlichting

Wij zijn dé installatiespecialist voor Signify NatureConnect verlichting. Deze lichtinnovatie geïnspireerd door de natuur stimuleert het welzijn en de productiviteit.

Doe meer met licht

Met licht kun je nog veel meer doen, dan alleen het ophelderen van de omgeving. In dit artikel gaan we in op het belang van licht voor ons bioritme en welbevinden.

Tips voor een lagere energierekening

Met de huidige energieprijzen helpen alle beetjes om zuiniger om te gaan met gas. VR Techniek helpt hier graag bij door je wat tips te geven om zuiniger om te gaan met de verwarming en de cv-ketel.

Uitfasering TL-verlichting

Fluorescerende lichtbronnen, zoals CFL-ni, TL5 en TL8, mogen vanaf 2023 niet meer worden geproduceerd of geïmporteerd.

Philips Connected lighting Expert

Wij zijn als Philips Connected lighting Expert een installatiepartner die zich richt op het proactief leveren van geavanceerde verlichtingsoplossingen.

Signify UV-C desinfectie verlichting

Wij zijn een gecertificeerd installatiepartner voor Philips UV-C desinfectie verlichting van Signify. Deze lichtinnovatie kan lucht, oppervlakken, voorwerpen en water desinfecteren.

InterAct Industry

Slimme magazijnen en logistieke faciliteiten maken uw bedrijf toekomstbestendig. Wij kunnen u hiermee helpen door de installatie van Interact Industry.

Energie-investeringsaftrek (EIA) voor ondernemers

Overweegt u voor uw bedrijf een investering in duurzame techniek? Vergeet dan de Energie-investeringsaftrek (EIA) niet

Laadpalen vanaf 2020 verplicht bij bedrijven

Laadpalen voor elektrische auto´s zijn naar verwachting per 10 maart 2020 verplicht bij nieuwe en gerenoveerde bedrijfspanden met meer dan tien parkeerplekken.

LED verlichting bedrijven verplicht

Vanaf 1 juli 2020 mogen bedrijven nog enkel LED verlichting gebruiken. Dit geldt voor zowel nieuwe als bestaande gebouwen.

Energielabel C kantoren

Per 1 januari 2023 moet elk kantoor groter dan 100 m2 minimaal energielabel C hebben. Dit betekent een Energie-Index van 1,3 of beter.

Informatieplicht Energiebesparing

Wij kunnen u begeleiden in het gehele verduurzamingsproces. Uiteraard om uw onderneming aan alle plichten te laten voldoen, maar wij gaan nog een stapje verder.

Energiebesparingsplicht

Verbruikt uw bedrijf jaarlijks vanaf 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 aardgas (equivalent)? Dan bent u verplicht om energiebesparende maatregelen te nemen met een terugverdientijd van vijf jaar of minder.

Onderhoud CV-ketel is van levensbelang!

Steeds vaker komen er berichten naar buiten van koolmonoxide-incidenten in combinatie met de CV-ketel.

CV-ketels veroorzaken koolmonoxide-ongelukken

De afgelopen jaren zijn er steeds meer slachtoffers van koolmonoxidevergiftiging als gevolg van problemen met cv-ketels.

Hebt u een koel of klimaatinstallatie met R-22?

Vanaf 1 januari 2015 mogen er geen koeltechnische werkzaamheden meer uitgevoerd worden aan koeltechnische apparatuur welke gevuld zijn met het zeer schadelijke R-22 koudemiddel.

Installatie EV-Boxen

Voor meer gemak kunnen oplaadpunten, de zogenoemde EV-Box laadstations, ook op uw privéterrein geïnstalleerd worden, zowel binnen als buiten.

Filtering