Skip to main content

VR Technisch Beheer

Omdat jouw installatie het waard is

Waarom kiezen voor een technisch beheerder?

Wij zijn gespecialiseerd in het beheren, onderhouden en optimaliseren van technische installaties bij zakelijke partners. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat jouw systemen goed blijven functioneren en de kans op storingen wordt geminimaliseerd. Dit draagt bij aan de betrouwbaarheid van alle bedrijfsprocessen en zorgt ervoor dat de installaties langer mee kunnen. 

VR Technisch Beheer is er voor alle soorten ondernemers, installaties en eindgebruikers. Wij zorgen ervoor dat jouw installaties hun waarde blijven behouden en klaar zijn voor de toekomst!

Vrijblijvend adviesgesprek?

Henk Slootweg
TECHNISCH BEHEERDER

h.slootweg@vr-technischbeheer.nl
0186 745 617

Wat kan VR Technisch Beheer voor jou betekenen?

Service & onderhoud, inspecties, kleine of grote projecten zijn voor ons dagelijkse kost. Daarnaast zijn wij met onze storingsdienst 24/7 bereikbaar om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Invulling van onze diensten gebeurt op maat en in nauwe afstemming met de opdrachtgever.

Persoonlijk klantportaal

Betrokkenheid en communicatie staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom maken wij bij VR Technisch Beheer gebruik van een persoonlijk ingericht klantportaal. Zo blijf jij als opdrachtgever altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en prestaties. 

Totale installatieprojecten

Is het beheren en onderhouden van de installaties niet genoeg en wil je een totaal nieuw project oppakken? Ook dat is bij ons mogelijk. Als totaalinstallateur zijn wij er om advies te geven en alle technische installaties te realiseren. Of je nu wil verduurzamen, renoveren of iets anders, bij ons kan je voor alles terecht. Als betrouwbare installateur helpen wij jou graag op weg

Deze bedrijven gingen je voor