Skip to main content

Nieuws
Over VR Techniek

VR Techniek is wederom CO gecertificeerd!

Na de oplevering van het eerste duurzame gebouw op Schiphol Trade Plaza op vrijdag 19 augustus, gaan wij weer verder met de werkzaamheden voor het tweede pand. Dit levert soms mooie plaatjes op in de herfstzon.

Verder met duurzaam logistiek centrum Schiphol

Na de oplevering van het eerste duurzame gebouw op Schiphol Trade Plaza op vrijdag 19 augustus, gaan wij weer verder met de werkzaamheden voor het tweede pand. Dit levert soms mooie plaatjes op in de herfstzon.

KNRM-project opgeleverd

Wij hebben wederom een mooi project afgerond in opdracht van Systabo. Ditmaal hebben wij de E-, W- en S-installaties verzorgd voor een nieuw boothuis voor de Koninklijk Nederlandse Redding Maatschappij, de KNRM.

VR Techniek sluit zich aan bij TVB – Technische Verenigde Bedrijven

Technische Verenigde Bedrijven (TVB) breidt opnieuw uit. Vanaf september 2022 sluit VR Techniek (voorheen Van Rennes Elektro- & Installatietechniek) zich aan bij deze groep bedrijven.

Oplevering duurzaam logistiek centrum Schiphol

Op vrijdag 19 augustus is het zeer duurzame logistiek centrum opgeleverd, waarvoor wij alle E-installaties hebben gedaan. En het verhaal wordt vervolgd; want de werkzaamheden aan de aardingsinstallatie voor het tweede pand zijn inmiddels in volle gang.

Nieuw project: Bedrijfspand Floret Trading

In opdracht van Staalmeesters gaan wij alle installaties verzorgen voor de nieuwe locatie van Floret Trading in Heinenoord.

Nieuw project: Bedrijfspand MacArtney

In opdracht van Voortman Steel Construction gaan wij de W-installaties verzorgen voor het nieuwe bedrijfspand van MacArtney Benelux in Maassluis.

Nieuw project: Bediencentrale Den Haag

In opdracht van BESIX gaan wij alle elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties verzorgen voor dit bijzondere en technisch uitdagende project.

VCA** gecertificeerd

Vanaf heden zijn we door de Kiwa VCA** gecertificeerd voor ons VGM-beheerssysteem.

MBO opleiding Hoeksche Waard

Sinds kort is het mogelijk om een MBO opleiding te doen in de Hoeksche Waard.

VR Techniek finalist voor de Hoeksche Pluim 2019!

Wij zijn ontzettend trots om één van de drie finalisten te zijn voor de Hoeksche Pluim 2019, dé ondernemersprijs van de Hoeksche Waard.

Overname Installatiebedrijf D.A. Vermaas

Met ingang van 1 januari 2019 is Installatiebedrijf D.A. Vermaas uit Oud-Beijerland overgenomen door VR Techniek.

Nieuw: Klantportaal

Deze week hebben wij ons klantportaal online gezet. Dit portaal is voor onze zakelijke klanten waar wij het technisch beheer verzorgen.

VR Techniek viert 60-jarig bestaan!

Zaterdag 5 maart 2016 bestaat VR Techniek precies 60 jaar. Het installatiebedrijf is in 1956 door Henk van Rennes opgericht te Klaaswaal en is daar nog steeds gevestigd.

VR Techniek haalt €5.000,- op voor Victory4All!

VR Techniek heeft door het lopen van de 35ste editie van de Marathon Rotterdam maar liefst €5.000,- opgehaald voor Victory4All.

VR Techniek eerste bedrijf met Installeren OAI 2014 certificaat!

Op 24 oktober 2014 heeft VR Techniek uit handen van Kiwa NCP het certificaat ontvangen op basis van de nieuwe CCV-regeling Installeren Ontruimingsalarminstallaties 2014.

VR Techniek partner van Thuiscomfort

VR Techniek is partner van Thuiscomfort. Dit online inspiratieplatform is een initiatief van Technische Unie, één van onze leveranciers en tevens de grootste technische groothandel van Nederland.

VR Techniek gecertificeerd volgens de nieuwe CCV-regeling Brandmeldinstallaties!

VR Techniek is zeer recentelijk door de certificatie-instelling Kiwa NCP gecertificeerd volgens de nieuwe CCV-regeling Installeren Brandmeldinstallaties: 2011.

Samenwerking GO-College

VR Techniek werkt samen met het GO-College, een door het ministerie erkend privaat MBO opleidingsinstituut.

LED Expert Philips

Sinds maart 2012 is VR Techniek officieel LED Expert van Philips.

Filtering