Skip to main content

MVO
Onze bijdrage

Als bedrijf binnen de installatietechniek hebben wij de bevoorrechte positie om direct invloed uit te kunnen oefenen op het milieu. Hier maken we natuurlijk graag gebruik van. Ons uitgangspunt is een zo’n duurzaam mogelijke installatie die aansluit bij de wensen van de eindgebruiker. Wij geven onze opdrachtgevers uitgebreid advies, zodat zij ook op dit gebied een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

Onze eigen bijdrage aan het milieu

Niet alleen met onze werkzaamheden dragen wij bij aan een beter milieu. Zelf hebben wij uiteraard ook maatregelen getroffen om een steeds milieuvriendelijkere organisatie te worden. Naast het gescheiden afval verwerken heeft ons bedrijfspand energiezuinige LED-verlichting en beschikt al jarenlang over zonnepanelen. Op ons terrein zijn daarnaast diverse openbare oplaadpunten geïnstalleerd om elektrisch rijden te bevorderen. In ons wagenpark zijn ook meerdere, al dan niet volledig, elektrische auto’s opgenomen.

Maar ook op andere manieren zijn we milieubewust. De digitalisering staat bij ons voorop om papiergebruik te beperken. Meer dan 80% van de facturen wordt digitaal verzonden en alle werkbonnen zijn digitaal dankzij het werken met een tablet door onze (service)monteurs.

VR Techniek in de samenleving

Als erkend leerbedrijf stimuleren wij opleiding en ontwikkeling en zijn wij betrokken en actief bij het goed opleiden van nieuwe vakmensen in de techniek.

 

Wij ondersteunen diverse maatschappelijke activiteiten in de regio. Zowel structurele als eenmalige maatschappelijke activiteiten maken wij mogelijk door ons sponsorbeleid. Een selectie waar we trots op zijn: