Skip to main content

Philips

Connected lighting Expert

Wij lopen voorop in Connected lighting

Wij zijn als Philips Connected lighting Expert een installatiepartner die zich richt op het proactief leveren van geavanceerde verlichtingsoplossingen. 

Nu LED-verlichting de standaard is geworden, ontstaan er nieuwe kansen in de verlichtingsindustrie. Met de komst van IoT en slimme verlichting openen zich ongekende mogelijkheden. Daarom heeft Philips het Connected lighting Expert programma opgericht waarin wordt samengewerkt met een kopgroep van installateurs uit Nederland; de Connected lighting Experts.

Het partnerprogramma richt zich sinds 2015 op het delen van kennis over advies, ontwerp, installatie en onderhoud van onder andere: slimme verlichtingssystemen, human centric lighting, UV-C desinfectie en draadloze netwerkverbindingen via de verlichting (Lifi).

Connected lighting Experts

Connected lighting Experts hebben een unieke rol binnen de installatiebranche. Door als ondernemer te werken met deze partners, verzeker je je van up-to-date kennis van de meest innovatieve installaties, (remote) onderhoud en het gebruik van Philips connected lighting, die aangestuurd wordt door Interact software.

De experts zijn grensverleggende installateurs, die deze nieuwe mogelijkheden zien én benutten. Ambitieuze installateurs, die samen met Philips willen groeien naar een nieuwe standaard in de verlichtingsbranche.