Skip to main content

Uitfasering

TL-verlichting

Einde fluorescerende lichtbronnen

De Europese wetgever heeft bepaald dat fluorescerende lichtbronnen, zoals CFL-ni, TL5 en TL8, vanaf 2023 niet meer mogen worden geproduceerd of geïmporteerd. 

De geplande uitfasering is als volgt:

  • het CFL-ni portfolio stopt vanaf februari 2023;
  • de portfolio’s TL5 en TL8 stoppen vanaf augustus 2023.

Wat betekent dit voor u?

Als u nog gebruikt maakt van dergelijke lichtbronnen dient u nu echt over te stappen naar LED-oplossingen. Uiteraard kunnen wij u daarbij ontzorgen. Vele bedrijven en organisaties gingen u voor.

Connected lighting Expert

Wij zijn als Philips Connected lighting Expert een installatiepartner die zich richt op het proactief leveren van geavanceerde verlichtingsoplossingen. 

Nu LED-verlichting de standaard is geworden, ontstaan er nieuwe kansen in de verlichtingsindustrie. Met de komst van IoT en slimme verlichting openen zich ongekende mogelijkheden. Daarom heeft Philips het Connected lighting Expert-programma opgericht waarin wordt samengewerkt met een kopgroep van de meest innovatieve installateurs uit Nederland; de Connected lighting Experts.

Connected lighting Experts hebben een unieke rol binnen de installatiebranche. Door als ondernemer samen te werken met deze partners, verzeker je je van up-to-date kennis van de meest innovatieve installatie, (remote) onderhoud en het gebruik van Philips connected lighting, aangestuurd door Interact-software.