Skip to main content

InterAct Industry

Lichtmanagementsysteem

Installatiepartner

Slimme magazijnen en logistieke faciliteiten maken uw bedrijf toekomstbestendig. Wij kunnen u hiermee helpen door de installatie van Interact Industry. Met dit lichtmanagementsysteem van Signify kunt u de efficiëntie en energiebesparingen optimaliseren en de productiviteit en veiligheid verbeteren.

Het innovatieve systeem levert toegevoegde waarde in de vorm van inzichten en data. Gissen is niet meer nodig. Voortaan neemt u real-time beslissingen gebaseerd op feiten.

Wij zijn als installatiepartner bekend met het systeem en kunnen dit uiteraard ook bij u in de praktijk brengen.

Wat is er mogelijk?

De onderstaande Interact Industry-softwaretoepassingen zijn speciaal ontwikkeld om connected verlichtingssystemen en de gegevens die deze systemen verzamelen te verbinden met uw andere slimme industrieoplossingen:

  • Lichtmanagement
  • Energieoptimalisatie
  • Scene management
  • Indoor navigatie
  • Ruimtebeheer
  • Verlichtingsbeheer

Beheer, bewaak en bedien uw verlichting vanaf één dashboard. U kunt in realtime zien of u uw doelen en KPI’s gaat behalen en snel meer gedetailleerde informatie krijgen als dat nodig is. Dankzij open API’s is integratie met andere systemen mogelijk, zodat data kan worden gedeeld en de verlichting via een andere gebruikersinterface kan worden bediend.

“Met Interact Industry hebben we een connected verlichtingssysteem gekregen dat meer biedt dan alleen licht geven. Het geeft ons ook gegevens over onze locatie en stelt ons in staat slimmere beslissingen te nemen over onze activiteiten. Het nieuwe systeem kan tot 50% energiebesparing realiseren door de verlichting aan te passen, met behulp van daglichtopvang- en aanwezigheidssensoren.”

Marcel Devereaux (Category Manager Energy Projects, NSG Group)