Skip to main content

Signify NatureConnect

Verlichting

Installatiespecialist

Wij zijn dé installatiespecialist voor Signify NatureConnect verlichting. Deze lichtinnovatie geïnspireerd door de natuur stimuleert het welzijn en de productiviteit.

In samenwerking met Signify (de wereldleider in verlichting) hebben we dit innovatieve en duurzame verlichtingssysteem als allereerste ter wereld geïnstalleerd.

De natuurlijke verlichting kunt u in ons eigen vernieuwde kantoorpand aanschouwen. Overtuigd van de meerwaarde van een natuurlijke kantooromgeving hebben wij namelijk zelf het systeem in ons kantoor in Klaaswaal aangelegd. Hiermee zijn we klaar voor de toekomst en hebben we daarnaast een prachtig visitekaartje.

De verlichting is uitermate geschikt voor kantoren en in de zorg. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vindt u comfort, welzijn en productiviteit op de werkvloer ook belangrijk? Kom gewoon vrijblijvend bij ons langs en laat u inspireren.

Over NatureConnect

NatureConnect, een recente innovatie van Signify, is ontwikkeld op basis van beproefde principes van Biophilic Design, waarbij elementen uit de natuur in de binnenruimte worden gebruikt om een inspirerende omgeving te creëren die de betrokkenheid van medewerkers stimuleert.

In onze moderne wereld brengen mensen gemiddeld meer dan 90% van hun tijd in binnenruimten door, waar ze onvoldoende toegang hebben tot goed daglicht om hun welzijn te bevorderen.

Blootstelling aan de juiste hoeveelheid licht gedurende de dag, evenals de kleuren en de dynamiek van de natuur, zijn in veel opzichten van vitaal belang voor ons. De verlichting van NatureConnect is ontworpen om het welzijn van lichaam en geest te ondersteunen en leidt tot een hogere productiviteit, betrokkenheid en tevredenheid op de werkplek.

The sky is not the limit

NatureConnect combineert verschillende LED-armaturen – Daylight, Skylight en Lightscape – met een intuïtieve bediening om natuurlijke lichtscènes op maat te creëren:

  • Het natuurlijke dag-nacht ritme van het licht zorgt ervoor dat we overdag actief zijn en ’s nachts goed rusten.
  • Het uitzicht op de hemel creëert de perceptie van ruimtelijkheid en een gevoel van vrijheid en tijdsbesef.
  • Het gebruik van de kleuren en dynamiek uit de natuur stimuleert positieve emoties, samenwerking en creativiteit.

Zien is geloven

“NatureConnect brengt voortaan een prettig en dynamisch licht in onze kantooromgeving, wat het welzijn van onze medewerkers stimuleert. De eerste reacties zijn zeer positief en medewerkers voelen zich duidelijk energieker.”