Skip to main content

VR Totaal Installaties

De betrouwbare installateur

Waarom kiezen voor een totaalinstallateur?

VR Totaal Installaties is er voor al jouw installatievraagstukken. Wij regelen alles van A tot Z voor ieder installatieproject. Van verlichting tot aan sanitaire voorzieningen en warmtepompen. Wij zijn één vast aanspreekpunt voor al jouw technische vragen. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en de installaties optimaal met elkaar laten samenwerken. 

Met een transparante en persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat alle installaties aansluiten op jouw bedrijfsmodel en klaar zijn voor de toekomst!

Vrijblijvend adviesgesprek?

Jeroen Verschuuren
TECHNISCH MANAGER

n.vermaas@vr-totaalinstallaties.nl 
0186 745 620

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Sta je voor de keuze nieuwbouw of renovatie? Wil je energie besparen en kosten verminderen? Of heb je andere technische plannen? Wij komen geheel vrijblijvend langs om alle wensen en ideeën te bespreken. In welke branche je ook actief bent, door onze jarenlange ervaring weten we precies waaraan jouw gebouw dient te voldoen. Groot- of kleinschalige projecten, wij hebben ervaring met beiden. Wij maken een passend voorstel of een uitgebreid adviesrapport. Dit nemen we stap voor stap met je door, zodat jij de juiste afweging kan maken.

De volgende stap

Daarna gaan wij aan de slag met de voorbereidingen, waarbij een projectteam wordt samengesteld. De projectleider is hierbij je aanspreekpunt. Uiteraard kunnen we ons team bij grotere projecten uitbreiden. Met het ontwerp op maat starten wij met de uitvoering. Door een efficiënte coördinatie komen materialen op tijd naar de bouwplaats, zodat onze monteurs alles netjes binnen planning kunnen installeren. De werkzaamheden gebeuren volgens een gecertificeerd kwaliteitssysteem, waarbij we continue streven naar verbeteringen.

Beheer & onderhoud

Ook na het realiseren of verbeteren van de installaties zijn wij er voor jou als onze trouwe opdrachtgever. Wij kunnen de installaties beheren en onderhouden, waardoor ze goed en veilig blijven werken. Zo kan jij je blijven focussen op de corebusiness van het bedrijf.