Skip to main content

Hoeksche Pluim 2019

Finalist

Ondernemersprijs Hoeksche Waard

“Wij zijn ontzettend trots om één van de drie finalisten te zijn voor de Hoeksche Pluim 2019, dé ondernemersprijs van de Hoeksche Waard. Alleen de nominatie is al een grote waardering voor ons gehele team van inmiddels ruim 100 professionals”, aldus directeur Jaco Bervoets.

VR Techniek (voorheen Van Rennes Elektro- & Installatietechniek)

VR Techniek is een echt Hoeksche Waards bedrijf dat al sinds de oprichting in 1956 gevestigd is in Klaaswaal. Ooit begonnen met de verkoop van wit- en bruingoed en nu uitgegroeid tot een installatiebedrijf voor al uw installaties op maat. Onze dienstverlening kent een persoonlijke aanpak om advies, realisatie en beheer/onderhoud op maat aan te kunnen bieden, zodat de installaties aansluiten bij uw bedrijfsmodel. Wij zijn uw partner voor elektrotechnische-, beveiligings-, klimaat-, sanitaire- en meet- en regel installaties voor zorg, kantoren, onderwijs, industrie, (agri)food, logistiek en woningen.

Andere genomineerden

Naast VR Techniek zijn communicatiebureau Conquest uit Strijen en kinderopvang Kivido uit Oud-Beijerland genomineerd. De winnaar wordt 15 april aanstaande bekendgemaakt tijdens het Ondernemersgala Hoeksche Waard. Naast de ondernemersprijs worden dan ook de winnaars bekendgemaakt van de starters- en retailprijs.

Update 18-4-2019: Helaas zijn we niet als winnaar uitgeroepen. Kivido bleek een geduchte concurrent en heeft de prijs gewonnen. Van harte gefeliciteerd!