Skip to main content

Installatiebedrijf D.A. Vermaas

Overname

Per 1 januari 2019

Met ingang van 1 januari 2019 is Installatiebedrijf D.A. Vermaas uit Oud-Beijerland overgenomen door VR Techniek (voorheen Van Rennes Elektro- & Installatietechniek). Begin december is er overeenstemming bereikt tussen de beide directies.

“We zijn verheugd met deze overname. Door bundeling van krachten kunnen we onze dienstverlening en mogelijkheden in de markt nog meer versterken.”

Alle activiteiten van D.A. Vermaas zullen door dezelfde medewerkers worden uitgevoerd. Zij blijven dan ook bereikbaar via het huidige mailadres en telefoonnummer. In beginsel vanuit de huidige locatie in Oud-Beijerland, maar begin 2019 zal er een verhuizing plaatsvinden naar het pand van VR Techniek in Klaaswaal. Alle werkzaamheden zullen dan onder de naam VR Techniek uitgevoerd worden.

Installatiebedrijf VR Techniek werkt met een team van ruim 100 professionals aan installaties binnen en buiten de Hoeksche Waard. Zij zijn actief in de utiliteits-, industrie- en woningbouw en al sinds de oprichting in 1956 gevestigd in Klaaswaal.