Skip to main content

CCV-regeling Brandmeldinstallaties

Gecertificeerd

Eén van de eerste in Nederland

VR Techniek (voorheen Van Rennes elektro- & installatietechniek) is door de certificatie-instelling Kiwa NCP gecertificeerd volgens de nieuwe CCV-regeling Installeren Brandmeldinstallaties: 2011. Hiermee is VR Techniek één van de eerste installatiebedrijven in Nederland die dit certificaat heeft behaald.

Omdat brandmeldinstallaties waken over de veiligheid van onder andere personen en goederen moeten brandmeldinstallaties altijd betrouwbaar en bedrijfszeker zijn. Hiervoor zijn in de nieuwe CCV-regeling (het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid) zwaardere kwaliteits- en controle-eisen opgenomen. Meer informatie over deze nieuwe certificering in vergelijking met de oude kunt u hier vinden.

Gedurende de audit en kwaliteitscontrole op de projectlocaties zijn onze werkprocedures, kwaliteitscontroles, installatiewerkzaamheden en de vakbekwaamheid van onze specialisten als goed beoordeeld. We zijn daarom ook zeer verheugd het kwaliteitscertificaat te mogen ontvangen zonder opmerkingen van de Kiwa.

Erkenningsnummer certificaat: K82116/01