Skip to main content

Onze projecten
Daar zijn we trots op

Nieuwbouw distributiecentrum Moerdijk

In opdracht van De Vries en Verburg hebben wij de elektrotechnische installaties verzorgd voor de nieuwbouw van een distributiecentrum in Moerdijk.

Hockeystadion Wagener Amstelveen

Op de nieuwe tribune, ontworpen door IAA Architecten, kunnen tweeduizend mensen zitten.

Parkeergarage hotel Amsterdam

Het oude KPN-kantoor aan de La Guardiaweg te Amsterdam is compleet verbouwd tot een hotel en congrescentrum met amusementsvoorzieningen.

Nieuwbouw fabriek Chugoku

Naast de realisatie waren wij ook verantwoordelijk voor het gehele ontwerp en engineering van alle installaties in dit miljoenenproject.

Uitbreiden installatie werkplaats

VR Techniek heeft de uitbreiding van de bestaande werkplaats voor Schaaf- en Boorwerk Rotterdam te Oud-Beijerland opgeleverd.

Nieuwbouw Numafa Heinenoord

In opdracht van Hercuton waren wij verantwoordelijk voor ontwerp, advies, engineering en realisatie van alle installaties.

Renovatie basisschool Pernis

In opdracht van Bouwonderneming Stout heeft VR Techniek de E & W installaties verzorgd voor de renovatie van CBS Het Waterschip te Pernis.

PV-installatie Middelharnis

In opdracht van vaste relatie Koninklijke De Kuyper heeft VR Techniek maar liefst 768 zonnepanelen geïnstalleerd in Middelharnis.

PV-installatie Oud-Beijerland

In opdracht van vaste relatie CSG Willem van Oranje heeft VR Techniek 453 zonnepanelen geïnstalleerd in Oud-Beijerland.

Nieuwbouw TTI Numansdorp

VR Techniek heeft de installaties verzorgd voor de bandenloods en het kantoor van TTI (Tyre Trading International) te Numansdorp.

Distributiecentrum Lidl Waddinxveen

In opdracht van GEA Refrigeration Netherlands heeft VR Techniek de elektrische installatie verzorgd ten behoeve van een nieuwe koelinstallatie in Waddinxveen.

Koelinstallatie producent Moeskroen

In opdracht van GEA Refrigeration Netherlands heeft VR Techniek de elektrische installatie verzorgd ten behoeve van een nieuwe koelinstallatie.

Nieuwbouw MFA Lagewei

In samenwerking met de bouwkundige aannemers, adviseur en architect heeft VR Techniek de nieuwbouw van een multifunctionele accommodatie opgeleverd.

Domotica installatie Oostvoorne

In nauw overleg met de betrokken partijen is een ontwerp gemaakt van een moderne bungalow welke is voorzien van alle nieuwe technieken.

Zonnedak renovatiewoningen

In opdracht van Kroon & De Koning heeft VR Techniek een renovatie verzorgd voor woningen van Woongoed GO in Stad aan het Haringvliet.

Installatie oplaadpunten Hoeksche Waard

VR Techniek heeft in 2015 verschillende openbare oplaadpunten voor elektrische auto’s geplaatst in de Hoeksche Waard.

Verbouwing Maaspodium Rotterdam

VR Techniek heeft in samenwerking met o.a. Groenendijk PGN bouw B.V. een verbouwing aan het Maaspodium afgerond.

Cofely Refrigeration

Bij Poppies Nederland B.V. in Melissant is de bestaande R22 koelinstallatie vervangen voor een nieuwe ammoniak/glycol installatie.

GEA Refrigeration Netherlands

In opdracht van Gea Refrigeration N.V. (Grenco) hebben wij de elektrische installatie ten behoeve van de koeling van de kunstijsbaan te Dordrecht aangelegd.

Koninklijke De Kuyper

Voor De Kuyper hebben we al verschillende werkzaamheden uitgevoerd en verzorgen we het onderhoud.

Filtering

  • Branche

  • Discipline

  • Soort

  • Status

Hoe pakken wij een project aan?

Jeroen Verschuuren

TECHNISCH MANAGER

Wij regelen alles van A tot Z voor ieder installatieproject. Met een persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat alle installaties aansluiten op jouw bedrijfsmodel.

  • Sta je voor de keuze nieuwbouw of renovatie?
  • Wil je energie besparen?
  • Of zijn er andere plannen?


Wij komen geheel vrijblijvend  langs om jouw wensen en ideeën te bespreken. In welke branche je ook actief bent, door onze jarenlange ervaring weten we precies waaraan een gebouw dient te voldoen. Wij maken een passend voorstel of desgewenst een uitgebreid adviesrapport. Dit nemen we stap voor stap door, zodat de juiste afweging gemaakt kan worden. 

info@vr-techniek.nl 
0186 745 620