Skip to main content

Category: history

2020

In 2020 hebben we met een grote interne verbouwing ons kantoorpand klaargemaakt voor de toekomst. Een grotere kantine, vernieuwde vergaderruimtes, ruime kantoren met nieuw meubilair en innovatieve verlichting. Alles stond in teken van een optimaal werkklimaat.

2019

Met ingang van 1 januari 2019 is ook Installatiebedrijf D.A. Vermaas uit Oud-Beijerland overgenomen. Door bundeling van krachten kunnen we onze dienstverlening en mogelijkheden in de markt nog meer versterken.

 

Sindsdien bestaat ons team uit ruim 100 professionals.

2013

In 2013 hebben wij Van Driel Installateurs overgenomen. Hierdoor konden we ook werktuigbouwkundige en sanitaire installaties gaan aanbieden met circa 75 medewerkers.

Tevens heeft deze overname onze serviceafdeling een boost gegeven met duizenden zakelijke en particuliere onderhoudscontracten. Om dit nog beter te kunnen organiseren, hebben wij daarnaast alle particuliere contracten van Korporaal Installatietechniek overgenomen.

2008

Net na ons 50-jarige jubileum waren wij met plusminus 50 medewerkers inmiddels gegroeid tot een middelgroot elektrotechnisch installatiebedrijf met een automatiseringsafdeling. Vanwege verdere groei hebben wij in 2008 zelfs een compleet nieuwe vleugel aan het bedrijfspand gezet.

1993

Vanwege de groei van onze installatietak zijn wij met ongeveer 35 medewerkers in 1993 verhuisd naar een nieuw pand aan de Rijksstraatweg te Klaaswaal. Daar zijn we tot op de dag van vandaag gevestigd. Deze tak is toen ook een op zichzelf staande organisatie geworden. De winkels maakten vanaf dat moment geen deel meer uit van ons bedrijf.

Kwaliteits- en veiligheidscertificeringen deden daarna snel haar intrede. Sinds het begin van de jaren ’90 zijn wij gecertificeerd volgens ISO 9002, een voorloper van de ISO 9001.

Bekijk onze bedrijfsfilm uit 1993

Verwijzing naar oprichter

Ons logo heeft in de loop der tijd een aantal aanpassingen gekregen, maar de basis is altijd hetzelfde gebleven. Het icoontje is een verwijzing naar de initialen van onze oprichter. Als je goed kijkt, kun je er een H, een V en een R in ontdekken.

Oprichting

Wij zijn op 5 maart 1956 opgericht door de heer Henk van Rennes aan de Voorstraat te Klaaswaal. In de beginjaren waren wij een kleine installateur voor gas-, fit- en elektrawerkzaamheden. Daarnaast hadden we diverse wit- en bruingoedwinkels in de Hoeksche Waard. Vervolgens hebben wij ons verder gespecialiseerd als elektrotechnisch installatiebedrijf.